Thursday, 1 January 2009

JOM RAMAI-RAMAI



11 comments:

mat jan said...

ayargh! 3hb gua kerja. stocktaking. semua staf kena turun store kira buku bila hujung tahun.

tak buat siaran ulangan pada 4hb ke?

Op said...

3hb awal tahunla
bukan hujung tahun
mintak opis tukar ke tarikh hujung tahun
ha ha ha

addyaholix said...

macammana nak jadi gengjurnal?

Jeopardize Kaiser said...

nak g...nak g......:( :( sob sob

Ajami Hashim said...

anak gua masuk darjah 1.. kena stayback kat skolah! muahaha!

GJ said...

nak jadi gengjurnal daftar di http://jurnal.biz/forum

addyaholix said...

kena mak ayah sign jugak ke?
aku dah tua haha!

mat jan said...

yay! sesi stocktake ditangguhkan.

boleh pergi gathering GJ.

GJ said...

cayalah lu mat jan

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

salam

http://aberamly.wordpress.com

http://ramlyotai.blogspot.com

http://awanggedeber.blogspot.com

abe anok kelong jati
salam buat dinasti pok su loh

Vitamin said...

dijemput geng Sindiket Sol-Jah untuk datang ke pementasan teater Berani Mati di Stor Teater DBP pada 7-11 Januari 2009 jam 8.30. masuk dengan tiket RM30. kalau korang student, bawa student card dan bayar RM15 je. murah kan?