Sunday, 21 February 2010

"Siapa KEKAH Bidan Sepiah?" Mula Dijual Sekarang!

Seperti yang kami ulang-ulangkan, buku ini tidak akan diulang cetak. Dapatkan segera!



Buku baru Sindiket Sol-jah ini sudah mula dijual secara online!
klik di sini untuk borang pesanan online
* isi borang ini hanya SELEPAS bayaran dibuat


"Siapa KEKAH Bidan Sepiah?" merupakan satu lagi projek eksperimentasi Sindiket Sol-jah untuk menyuntik pop ke dalam seni penulisan. KEKAH ialah mengenai kehidupan penduduk di Kampung Fatimah Kacip yang diganggu serangan harimau jadian, diceritakan oleh sepuluh anggota Sindiket Sol-jah dalam bentuk cerpen dan dihimpunkan menjadi sebuah novel kisah seram. Bonus bersama-sama buku ini ialah cara bermain permainan "Harimau Jadian".


Antologi Cerpen "Siapa KEKAH Bidan Sepiah?" dijual pada harga RM20 senaskhah. Pos percuma untuk sampul surat biasa. Sekiranya anda mahu kami gunakan Pos Ekspres, sila tambah RM4.50.
Bayaran boleh dibuat ke akaun berikut:
Nama: FAIZUL B. MD ASPAN
Akaun: 1140 1316 9352 (Maybank)
Telefon : hubungi kami melalui email @ blog soljah
Emel: sindiketsoljah@gmail.com

dan pada subjek tulis: MANYAK TAKOT WO!


Nota penting selepas bayaran dibuat:

1- Emelkan bukti pembayaran. Imbas (scan) atau ambil gambar bank-in slip, kemudian kepilkan (attach). Pastikan bukti bayaran jelas dan boleh dibaca. Proses ini penting untuk mengelakkan kekeliruan semasa kami mengesahkan pembayaran. Kami tidak akan memproses buku yang tidak disertakan bukti bayaran.

2- sila isi borang ini SELEPAS bayaran dibuat untuk penghantaran buku (klik sini).Penghantaran buku adalah dalam tempoh 7-9 hari.


p/s: kepada 153 orang yang telah membeli "Siapa KEKAH Bidan Sepiah?" di MASKARA tempohari, jika anda tulis reviu antologi  tersebut di blog anda, sila kongsi bersama kami.

41 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

Maybank?
Tiada CIMB ke?

=[

Sindiket Soljah said...

takdela zara. kena pakai cash-deposit-machine lah ya :)

terrarosa said...

-> heroin datang dengan gaji bulan Februari keh keh keh....

HafizChan said...

Leha kebaya jarang merupakan awek utama dalam nobel ini...heh

nuRul saLoma said...

3 kali email tny..
ha..mang patot bl!!!!

dilah said...

nak tanya....kalau masa buat payment tu dah letakkan email sindiket sol-jah.....masih kena emailkan ka bukti pembayarannya

tq

nuRul saLoma said...

ta perlu dilah..sbb maybank secara otomatik akan anta msg dkt si penerima wang..kalu gn maybank2u la..

dilah said...

tq nurul

nuRul saLoma said...

haha..
its ok dilah..
u r most welcome ;-)

ateeka amer said...

CIM pleaseee.

eh jap. camne nak tau kalau da abes?

nuRul saLoma said...

sindiket soljah akn bgtaw bl nk bish..
akan dilaungkan sekuat mgkn buku hamoir tiada..
kalu dh ta da lgsg, anda akan lihat pelekat sold di bahagian kanan blog..
so oder la cepat2..
LIMITASI!!

aishah_conteng_je said...

apesal tak ada riview maskara?

patungcendana said...

maybank2U boleh?

nuRul saLoma said...

boleh cikgu..
jgn lupa masukkan email si penerima..anda ta perlu can bukti pembayaran nnt ;-)

mat jan said...

uik? soljah dah hire secretary bernama nurul saloma untuk menjawab persoalan penonton? heh...

nuRul saLoma said...

eh tidaklah cikgu..
sy cm rajin menjengah ke sini je..
sy sukakan penulisan anda juga wahai cikgu cendana ;-)

sinaganaga said...

MatJan,
Bila Sindiket Sol-Jah dah opis 3 tingkat nanti - kita amek dia kerja dengan kita. Jadi PR kita.

Nurul Saloma,
We love ya! Terima kasih banyak-banyak. Teruskan usaha - ada ganjaran menanti anda. Serius ni. (Abang Jigo nak belanja hang makan-makan!)

nuRul saLoma said...

hahaha..sukarela je lah..
pakcik naga : mai penang dulu r br sembang nk blanja ka..

sinaganaga said...

Nurul,
Chek ni anak sapa? Anak Faridah Bi ka? Kalu anak Faridah Bi - mamu kenai la - dulu masa kecik2 yang dok main longkang, ligan ayam tu ka? Anak Faridah Bi Tanjung Tokong ka Faridah Bi Seberang Jaya?

nuRul saLoma said...

pakcik naga, chek ank incek kamal la..alamak, malu la duk mai crita pasai chek kecik2 kt sini wat pa?aduiyai..chek ta duk tanjong tokong waima seberang jaya tp chek duk kt nibong tebai..taw kot noh??

mira amair said...

mai penang la..
senang ceq nak bli..
hahahahahaha...ceq fobia ngan bank..huhuhu..

~Intan~ said...

Saye dah terima buku nih!!! Sungguh pantas n efisyen kamu sumer!!

nuRul saLoma said...

ta sampi pon ag :-(

jiGOMorrison said...

Kalau pos biasa lewat sedikit. 3-4 hari bekerja. Yang sudah sampai ini, pos ekspres.

nuRul saLoma said...

ouh..kalu begitu ta mengapa la abg jigo..
sy tunggu..

nuRul saLoma said...

SUDAH SAMPAIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahaha...syukenya....dlm opis kecoh sy dpt surat chenta[kononya..]

ah apa ag..promote kt staff la..bajet raya cina nk promote kt lim guan eng pulak ;-)

patungcendana said...

perlu account number...

SENJATAH said...

cuba baca thread posting ni. ada diletakkan nombor akaun maybank dan nota penting selepas bayaran di buat. wajib baca :)

LORD ZARA 札拉 said...

sudah bayar!

akhirnya~

peluh2 juga kali pertama guna CDM di Maybank~

farwalis said...

ada tak gambar Leha Kebaya Jarang?

Anonymous said...

Kalau tak salah, gambar Leha Kebaya Jarang ada dalam FHM Septemberr tahun lepas.

dilah said...

salam.....

saya dah dapat buku yg saya order dan rasanya soljah dah tersilap hantar.......saya beli satu saja.......tp dapat 2........macamana saya nak pulangkan balik satu lagi tu ya

Sindiket Soljah said...

ni mesti kes SENJATAH tertelan banyak gam masa jilat stem.

dilah - sila cek email. kami reply ke sana :)

CAHAYA said...

maybank2u pun boleh la kan? so stok masih ada ka?

SENJATAH said...

cahaya- ya maybank2u boleh
stok masih ada lagi
segera segera

ptos said...

leha mkn mcd pun nk update blog...hahahha

Ikhwan said...

Ada lagi ke buku ni? cam sangat2 laris takut telepas la buku rare ni.. sy ni pun student lagi. duit tu memang slalu problemo amigo...huhu.

Sindiket Soljah said...

Masih ada lagi. Dapatkan segera!

Sila klik borang pesanan untuk lihat cara pembayaran dan no akaun.

shakinah said...

weh, nak weh.
simpan tuk aku satu!
will bank in asap.

shakinah said...

dah bank in!

Beauty Queen said...

stok ada lg ke?
wa nak beli aaaa!!!