Wednesday, 10 February 2010

Pasca Maskara 19

Kamera: Sinaganaga. Jurugambar: Jigo.


The Peni5 bersama-sama pemain gitar undangan yang kami suka, Zan.

"Lagu apa yang diaorang main tu?" tanya aku yang duduk di luar rumah PENA, "Bunyi macam diaorang nyanyi lagu Tagalog 'ja!"

"Lagu Better Man!" jawab Daniyal Corleorne.

"Ha ha. Kenapa macam bunyi lagu Tagalog 'ja?" ...


Bermain tabla sambil menghisap rokok adalah sangat gampang. Ha ha.


Butter men. "When marimba rhythms start to play, dance wi' me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more!"


Ada siapa-siapa yang kehilangan anak?


OP, Basri dan Siapa Kekah Bidan Sepiah?


Lelaki-lelaki gasar yang kita suka.


Nama saya Rain!


Jay yang kita semua suka.


Ana Raffali pun sukakan kita.


Diam-diam ubi Wak Saring yang berisi.


Dr Ibrahim Ghafar yang sudi datang walaupun nun jauh di Kelang.


Azzam dan lightsaber jenis kontot.


Wartawan mStar, Lia.


Kedai runcit SOL-DAGAR.


Trio Pohon Cemara.

Jika anda ada mengambil gambar-gambar dan membuat ulasan tentang Maskara 19 - sila pautkan di ruangan komen blog Sindiket Sol-Jah ini.

Oh, hampir saya terlupa, terima kasih semua atas segala-galanya.

1Sol-Jah!

12 comments:

.:HalogAmora:. said...

sungguh sungguh.

faizsaaid said...

waduh, memang hebat

zan said...

Cis..lagu tagalog tu berkumandang sebelum wa datang..hahaha

Apapun, thanks sol-jah.. Lu orang memang rock!

KeMatZ said...

awat tak perform time open mic...

lehh rakam... :)

HafizChan said...

ah keciwa tak dapat jumpa Leha Kebaya Jarang malam tuuuh

nuRul saLoma said...

aduh..yg ini cheq ta dapat nk tolong la..p pon tidak..
hahahahaha;-)

Sindiket Soljah said...

siapa yang buat laporan maskara19 di blog masing-masing, sila tampal url blog di sini :)

Tok Rimau said...

Spy pakai baju EC. Mmg chare.

oni said...

http://www.flickr.com/photos/husnimd

ado sikit ajos gambar maskara. tapi yang penting jayzuan champion. gua dah email tiz zaqyah gambar dia malam tu.

mat jan said...

azzam supardi pegang dildo glow in the dark...

azzam supardi said...

Ha ha ha! Cheh! Kat Sweden ada jual benda tu...tapi kena guna password la heh!

dugongsenyum said...

mat jan, haha