Monday, 28 January 2008

MASKARA 6

Ya, jangan lupa temujanji kita:

RUMAH PENA
SABTU, 2 Februari 2008
830 Malam

Kita raikan cinta. (baca: raikan awek nampak pusat dan gedik tak tentu pasal).

Klik untuk gambar lebih besar

Peta Ke Rumah Pena (kalau sesat sila telefon kami)

9 comments:

Tok Rimau said...

Sebagai Hos gua ada kemuskilan.

Apa baju gua nak pakai?

Seksi tu dah pasti la tetapi mahu Retro ke? Rock ke? Metroseksual ke? Street ke? Gothik ke?

Tok Rimau said...

Akan Di Jual Di Maskara 6.
1. DVD KIRI
2. DVD BUMBUNG AKU LANTAI ORANG

Kami cuma bawa 10 keping setiap satu tajuk. Harga Rm10 per DVD.

Siapa cepat dia dapat. Tempahan awal: tokrimau[at]gmail.com

pipiyapong said...

gua cadangkan dressing rambo..

sinaganaga said...

Yapong,
Harap2 dia ada buka2 bajulah.

Artozy said...

tolong bawak buku k-8 satu. gua nak beli kat sana nanti.

Tok Rimau said...

pastikan bateri kamera kau maksimum. Gua nak buka baju.

kat perut gua bukan "S" tapi gua cat "XL."

Jangan denda gua komuniti servis sudah.

waterlily said...

Aku nak join tok...tapi aku takut bang naga minta aku baca entri. gigil.gigil dan gugup ha..ha..nanti aku tanya boss aku yang bawa motor roda empat tu. Err..dia boss aku @ aku boss dia..aku pun tatau ha..ha..ha. Aku jani takde buka2 baju macam FT atau CSL ha..ha..ha.

nak tanya tok.
ada bayaran untuk enterance?
ada makan2?
ada awek cun? (ahh lupa aku pompuan la) :)

sinaganaga said...

Water,
Pandu moto tu molek2. Pakai baju berwarna terang.

Masuk percuma. Sapa duduk kat luar - dapat gigitan nyamuk percuma. Makanan - seadanyalah. Kami miskin. Ha ha.

waterlily said...

Bang Naga,
Dengan pilunya aku nak bagitau aku tak dapat ke planet pena sebab boss ada syif lain(haiyoo..silap kerja syiff petang). Selamat la makanan2 itu. Tak dapat join lelaki2 bermaskara itu hu..hu..hu.