Sunday, 20 January 2008

the making of MASKARA 6

hari ini sembilan anggota sindiket sol-jah hadir
(tokrimau penat gig semalaman) bagi membuat
persediaan untuk MASKARA 6.












9 comments:

sinaganaga said...

Gambar ramai2" (kiri sekali) Pipiyapong.

Op said...

Gambar ramai2" (kanan sekali) Op.

Tok Rimau said...

Tidak ada dalam gambar: Tok Rimau Halimunan.

sinaganaga said...

Tok Rimau tak ada dalam gambar sebab masa tu beliau pergi gig. Ha ha.

spyz said...

yg tgh buat 'touch up', spyz.
he he..

spyz said...

dude,
wa rasa kita kita beli itu lampu kaler2 pusing2 la dude.
tgk sini..

http://www.flickr.com/photos/lanraga/2205921774/in/set-72157603753997130/

psychedilic gila. takyah buat show, baru tgk lampu semua dah high.. ha ha ha..

pipiyapong said...

hehe..gua tunjuk gambar soljah tu mcm takde jiwa hahaha..

Taf Teh said...

Waaa... bekerja keras nampak.

waterlily said...

kenapa semua lelaki-lelaki dan tidak adakah perempuan-perempuan? Kan namanya MASKARA...adakah para lelaki sekarang memakai maskara.

ps: aku tak penah pakai maskara..nanti karat anak mata :)