Saturday, 8 August 2009

Dah nak mai lagi dah!

MASKARA

Rumah Pena
8:30 malam
Sabtu, 8 Ogos 2009

Nota sikit lagi nak naik kaki ke dada: Nak lebih jelas, lu klik je la gambar tu.

Bercakap dengan Danielle Corleone
Bercakap dengan Wani Ardy
Bercakap dengan Soffi Jikan (akan datang)

13 comments:

ZARA 札拉 said...

Huwaa!!

Garam ada juga?!

Wah!!

Ajami Hashim said...

kali nih gua sponser air bergas bren KICKAPOO utk kasi kick gitu!!! bolehhh?

sinaganaga said...

Ajami,
Thank youuuuu, bro!

Anonymous said...

wahh saudagar garamzan terlibat!!
hebat...hebat..

Anonymous said...

wei rumah pena 2 kt mn???bg ler alamat dengan penuh yer.mcm ner nk g..

addyaholix said...

garam pon ada jugak? kool!

jatuh cinta lagi pada wani ardy nanti. heh!

sinaganaga said...

Anony,
Peta ke Planet PENA ada kat sebelah kanan bawah di blog ini.

Anonymous said...

Jenderal,
Aku ingatkan jadi jenderal sol-jah ni boleh buat duit sampai boleh pergi haji balik haji kot?
Peta ke rumah pena kat muka depan tu masih valid kan?

MunIERah said...

cis, ta dpt pegi :[

tehOnipis said...

aku mahu pergi! mahu! tuhan, benarkan aku. pergi!

fadz said...

salam, saya diminta oleh beberapa pihak filem untuk ke JAFF (Jogjakarta Asian Film Festival) pada 4-8.8.09, dengan itu saya ingin memohon maaf kepada pihak penganjur akan ketidakhadiran saya pada hari berikut (kalau saya sempat datang pun saya tak tahu jika saya larat). Walaubagaimanapun, saya memohon jasa baik penganjur untuk memasukkan saya pada entri bulan Disember yang insya-Allah tidak akan saya ubah walau aral melintang.

Ajami Hashim said...

takperlah fadz.. gua cuba 'paksa' soffi jikan utk ganti slot kau!

pihak penganjur, amacam boleh?

sinaganaga said...

Wani Ardy tak dapat perform di Maskara nanti kerana terpaksa menghadiri kursus BTN (PLKN?). Sindiket Sol-Jah sedang berusaha mencari penggantinya (biasalah, kata majalah untuk wanita, orang lelaki ni, cepat sangat nak cari pengganti, ha ha). InsyaAllah, Nikbinjidan dan Meor Yusof Aziddin akan perform pada malam itu nanti, Bawa duti banyak2 kerana mereka ada jual album baharu.