Sunday, 23 August 2009

MASKARA SHORTIES

Ini nota dari Tok Rimau, senarai yang melakukan adegan membuat janji atau separa janji menyertai MASKARA SHORTIES.

Tu "jumpa sebulan sekali" tu entah apa jadah ntah. Bila pulak aku mentioned dalam blog. Ke ada?

1.(working tile) can you shut the fuck up (for 3 minute) by Abdullah Jones.
2. (belum ada working title) by Kamal Sabran.
3. (tengah fikir idea) by Amir Muhamad.
4. Interview Dengan Yasmin Ahmad by Ajami.
7. Perampok- Dean Sham (Script Development)
8. Pemburu Buaya- TokR (Pre production)
9. 2 Nyawa - Indra Syabani (Post production)
10. Mamat Khalid - janji nak bagi kat Naga
11. Razaisyam - x ada kamera + duit utk bikin filem. Sad
12. Hati 2 Orang - Syuhada (Post Production)
14. Aliff Firdaus - Berbesar hati menerima jemputan.
15. ??? by Soffi Jikan? - aku rasa Soffi Jikan tak nak.
16. Fathurrahman - Akan cuba buat
17. Iklan Kopi Janda- Naga (Baru berangan-angan)
18. Jumpa Sebulan Sekali - Vovin (Mentioned dalam blog)

Untuk pembikin yang lain, boleh hubungi saya untuk turut sama membuat janji.

Saya boleh dihubungi melalui:

emel: nazri123456789 at gmail
facebook: Nazri M. Annuar

Jangan lupa tarikh MASKARA SHORTIES: 3 Oktober 2009.

Tiada yang lebih indah melainkan wajahmu oh gadis.

(nota: gua lupa password blog Maskara Shorties, sol-jah lain, tolong weh)

3 comments:

alifstyle said...

Tahun ni ada pengarah macam Mamat Khalid tak bro? Ajaklah Afdlin Shauki sekali.

Tok Rimau said...

Alif,
Panjangkan jemputan ni kpd Afdlin kawan kau tu.

Vovin,
Cuba ingatkan awek kau pada oktober tahun lepas. I bet ko guna tarikh birthday dia sebagai password.

bijen moretti said...

3hb adalah selepas hari jadi aku iaitu 2hb..
yah3..