Sunday, 31 May 2009

Kacip Masih Ada!

Jualan KACIP secara online sudah ditutup!!

********
Updet 5

Terima kasih atas kesabaran anda semua. Proses pengeposan akan dibuat pada tengahari ini. Mei 14, 2009.

********
Updet 6

Terima kasih atas sokongan anda. Dijangkakan pada jam 11, 21 Mei 2009 pesanan KACIP anda akan dikutip keluar dari tong pos untuk penghantaran selanjutnya. Harap dapat beri 3-5 hari lagi untuk pekerja-pekerja pos jalankan tugas mereka.

Hari ke-enam, kalau masih belum terima lagi, beritahu kami di emel.


********
Updet 7

Bagi pemesan-pemesan berikut, KACIP dipos kepada anda pada Isnin, 25 May 2009.

******** 
Updet 8

Pesanan KACIP tuan-tuan telah dipos pada Rabu, 27 May 2009. Harapnya sudah dikutip keluar pada jam 11 pagi tadi. Kalau alamat tak pelik-pelik, esok lusa tuan-tuan dah boleh dapat.


********
Updet 9

Pesanan KACIP tuan-tuan dipos pada Jumaat, 29 May 2009. Harapnya sudah dikutip keluar pada jam 11 pagi tadi. Kalau alamat tak pelik-pelik, esok lusa tuan-tuan dah boleh dapat.

********
Updet 10
Pesanan KACIP tuan-tuan dipos pada 8 Jun 2009. Belek tong pos mulai hari ini ya! :)

26 comments:

sinaganaga said...

Selepas kembali dari Kelantan - kami akan uruskan penghantaran ya! Harap bersabar.

Oh, sila beli Malay Mail hari ini - Amir Muhammad ada ulas Kacip.

addyaholix said...

aku masih dalam list king of kodi. cilakak!

kacip ada lagi? aku bayar rm30 pon ok. serius aku nak beli. ada lagi bang?

gila lah. dua lauk masuk mph. kacip masuk?

orkid kaler hitam said...

saya Sh. Nur Shuhada sudah dapat KACIP! terima kasih.

addyaholix said...

ok dah masuk senarai.

aishah_conteng_je said...

saya tak bagi bahan bukti kes pun..tapi dah dapat kacip yg di sign oleh org ensem tu...caner?

sojar tanpa c4 said...
This comment has been removed by the author.
sojar tanpa c4 said...

mohon dua naskah. bayaran akan dibuat segera.

biELa said...

mahu Kacip!!

tp bagaimana ya??

The 4 said...

Gua dh masuk senarai tuh..Gua tgh solid tgu posmen..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

hai baru mengunjung blogg ni ,,, boleh taw tak aper tu maskara??

chegu izwan said...

peh...
nama gua dah dalam list la...
tak sabar rasanya gua nak baca...
leh wat stok masa memerut nanti...

nuyuljana said...

bangga sungguh nama aku dalam blog soljah.

wheee~

chegu izwan said...

gua dah dapat buku gua...
time kasih...
lepas ni gua takkan sunyi lagi masa berak...

jayB said...

no longer king of kodi.

received KACIP.

terima kasih!

:)

The 4 said...

bereh. ari ni 24.5.2009 Kacip dh smpai di tangan gua.. TQ

kokok_kokain said...

tak sabar nak tunggu abg posmen ni..
:D

addyaholix said...

best gila. salute kat pp!

nuyuljana said...

aku suda dapat KACIP!!

terima kasih ye.

nota : aku bukan kodi lagi. aku da dapat sign pp!! *woot*

Umi FAG said...

tipon mak...

mak kata x der pa per pon sampai kat uma...

huhuhuhu...mana neh...

nk lucut crown king of kodi dah..cepat ar..
huhuhuhu..

kokok_kokain said...

iskk..aku belum dpt lagi KACIP ni..mana abg posmen ni? :'(

julietANNA said...

gua nak kacip satu!
ada lg x??

Sindiket Soljah said...

umi_fag & kokokkokain - tolong emel detail ke sindiketsoljah@gmail.com. nak cek bila kami buat deliveri. :)

Sindiket Soljah said...

julietanna - ada leh bayar dan order kat form yang disediakan > http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pVaWHtC3ljApMNAjEgcgvRw&hl=en

Eima Jer said...

kalau i orang lipis..
nak beli manual je cane ea?


leh bagi adress x?

cik shell said...

bro, spelling error la.
marsheila razali, bkn marshIEla razali. aq pantang bab2 slh name ni...huhu

Sindiket Soljah said...

eima - contact pipiyapong terus ke sindiketsoljah@gmail.com :)

marsheila -ada salah ke? kat mana?