Friday, 15 May 2009

Bekwoh Maskara Shorties : PERTUKARAN LOKASI


Adalah dimaklumkan pertukaran lokasi ke
Tokong Mek, Jalan Penambang,
Kampung Cina,
Kota Bharu.
Harap maklum.
Jumpa anda di sana.

13 comments:

WRD said...

baru nak pergi tapi tengok tempat...... astaga.

terrarosa said...

guano ni be ?

cikda said...

sibbaik gua call vovin dulu... pp, lu patot yupdate kat blog lu gak.. adus la... gelak glemak gelangge seni takdih.

videotape said...

Ciss patut ahh. Baru lepas balik dr gelanggang seni ni wei! ahaha rugiii

adreen said...
This comment has been removed by the author.
The 4 said...

Dem... siot aje gua p gelanggang seni smlm .. Last minit ke hape tukar tempat..

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

aku respek persembahan dr zul!

cumanya terkilan sebab malu nak mintak otograph dari pipi!

cis cis cis

Imran said...

Kawe sempat gi.. nasib baik sempat SMS sol-jah dulu.

Atlest, dapat jgk salam & take a picture dgn brader PiPi.

Lu mmg kool.

Cuma pemilihan tempat agak kureng skit. Banyak hanjing!

terrarosa said...

kawe plak kaku.
malam tu bawa kamera,tapi simpan jer dalam beg.kaku.satu gambar pun tak ambil.kaku.
.
.
.
tapi otograf pp siap gan nama kawe, tak kaku.

:D

JO said...

hey, anyway, i knew this last minit jer, msg sindiket soljah hari tu kan. mmg die sgt2 nk pegi...tapi mmg
siyes xtahu tmpat tu kat mana. so how was that day? sambutan? knp xdpt buat je kat gelanggan seni?

Anonymous said...

Macam sial je tukar venue last-last minute. Dah tu, buat kat tokong pula tu. Kalau tak nak orang datang, lain kali buat kat jirat cina la wei!

Korang tak plan ke?!

Wa tengok kalau buat kat belah luar gelanggang seni pun ada ruang, tapi gatal nak tukar venue. Pejadah apa?!

Kimak!

JO said...

sabo bang. sabo. tarik napass

Dhani said...

entah kenapa gua rasa tak teruja sangat nak ambik sign pipi. ambik gambar dgn pipi dah lah. ambik bukti dia datang tokong! haha.:p