Saturday, 15 November 2008

SELLING FAST

Seleksi 19 cerpen seksi, oleh 18 penulis sensasi, tentang seorang gadis misteri.
ISTINJAK-ISTINJAK CINTA oleh Mat Jan OBLIVION oleh Fadli al-Akiti ROMLAH 2108 A.D. oleh Sinaganaga TIADA HADHARI oleh Bahruddin Bekri ROMLAH SIMFONI DALAM A MAJOR oleh Nazri M Annuar BELALAI oleh Saharil Hasrin Sanin CINTA DALAM KACA oleh Tok Rimau SERABUT oleh Jowopinter ROMLAH CUTI SEMINGGU oleh Tok Rimau DADA MERAH oleh Zalila Isa HIP! oleh Op HALKUM oleh Si Dugong PUDING SUSU ROMLAH oleh Samurai KENAPA TERLALU SERIUS? oleh Kumprinx PELESIT oleh Jigo NAMAKU ROMLAH oleh Bambang Sastrowardoyo KEPANJING oleh Spyz TWIT TWIT TWIT oleh Harris Maulana CINTA KHIDMAT PESANAN RINGKAS oleh Pipiyapong

RM22 senaskhah, termasuk harga pos (Malaysia sahaja).

Hubungi kami di sindiketsoljah at gmail dot com.

Pengumuman:
finieyferinos(at)yahoo(dot)com yang guna BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile, kami sudah jawab banyak kali, tapi mungkin sebab jawapan kami tidak diterima, jadi lain kali sila semak SPAM atau tinggalkan no telefon untuk kami hubungi!

Dan untuk kamu-kamu yang selalu merungut kata SENJATAH tak balas emel kamu, sila semak adakah kamu telah menghantar emel yang betul! Atau cuba semak kotak SPAM.

17 comments:

ilovebudu said...

Tahniah

nhanania said...

nape date x sm ngn realdate ni?
di manakah anda?

nhanania said...

aku suka cerita fadli al-akiti..mcm cite fantasy lak..
tok rimau pny cite sopan sket..yg lain2 ermmm..ermmm br bc smpai PUDING SUSU ROMLAH-Samurai

jOnOs said...

Pipi Naga dlm gambar tu seksi.

bakri hafiz hisham said...

eh kate nak bagi rm20!
haha

zan said...

Tok Rimau special..Dapat tulis tulis 2 cerita dalam Romlah..hahaha

famia said...

ehh.. belom belii ni..

terrarosa said...

siapa la dia ni -> finieyferinos(at)yahoo(dot)com
dia ada teknik yg berkesan untuk disebut2 dalan blog soljah ;)
bleh try buat jugak lepas ni hikhikhik

apapun tenkiu geng...
aku dah dapat Romlah pagi ni, posmen kat opis siap meleleh air liur tunggu aku buka sampul tu...
jadi aku kasi chance kat dia baca Romlah versi PiPi... dan aku kagum, dengan ## muka surat ,Pipi berjaya mengharumkan sindiket Sol-jah dimata rakan pejabat aku ...
ini serius, bukan main petik jer !

tapi bila aku baca 5-6 cerpen yg lain , tiba2 aku kena fikir 13 kali nak bagi dekat peminat2 baru...sebab kali ni , buku terbitan Soljah ada sedikit 12SX keh.keh.keh.. tak sesuai untuk peminat 10SX atau 18SX.
jadi Macamana ni ?

Enche's said...

Ini buku pun wa sudah promote dalam wa punya Blog.

sinaganaga said...

TerraRosa,
Ok dude, lain kali kami akan tulis cerpen untuk remaja pula. Tunggu!

Tok Rimau said...

Editor minta cerpan (cerita panjang) tapi Tok tidak ada stamina mahu tulis panjang2. So tulis 2 yg pendek.

Kata Tok Guru, tak penting durasi permainan, yang penting bagaimana kamu bermain.

kamalia said...

dh baca romlah smpai abis. paling aku suke skali cite Mat jan. mmg tergelak gile aku bace, tp ada unsur2 islamik dlm tu...
sgt revealing cite2 dlm buku ni.
best!

Mat Jan said...

terima kasih kerana menyukai cerita saya :)

pandagumuk. said...

rugi wea x beli :P

en_me said...

oke, me baru terima buku novel itu semalam.. by hand by mr jigo

fiza said...

owh... himpunan cerpen... tahniah

RiHiKi said...

tat my name..
ROMLAH..xcited nye.ad buku nme ROMLAH..dun no b4 tis..
ahakz...