Saturday, 1 November 2008

SUDAH TERBIT

Image Hosted by ImageShack.us

Seleksi 19 cerpen seksi, oleh 18 penulis sensasi, tentang seorang gadis misteri! Romlah: The Untold Stories adalah suplementari kepada antologi bestseller Sindiket Sol-Jah - K-ei8ht (2007).

Jika anda tidak pernah membaca K-ei8ht, hey, don't worry, cerpen-cerpen dalam buku ini boleh 'berdiri sendiri'. Humcha!

AWAS, CETAKAN LIMITASI!

Untuk tempahan, sila hubungi sindiketsoljah[AT]gmail[dot]com. Email anda akan dibalas lengkap dengan arahan pembayaran.

Harga RM22 senaskhah, (sudah termasuk kos penghantaran dalam Malaysia).

Harga promosi sempena MASKARA SHORTIES, RM20 senaskhah. Tawaran ini sah semasa majlis berlangsung sahaja.

Majlis pelancaran juga akan diadakan dalam majlis yang sama.

1 Nov 2008, 8.30pm. Rumah Pena.

Jumpa di sana!

13 comments:

.abell.habil. said...

ini jual di maskara shorties aja ka?

beli by post orait?

ah tok said...

Gua tempah satu!

dhila said...

nak dua, tiga atau empat boleh? Kalau ada sepuluh, pun ok juga. Boleh hadiahkan pada kawan-kawan saya yang bernama ROMLAH.

seniman jalanan said...

romlah oh romlah...

famia said...

ala.
boleh pre-order tak.
asal order kering-kering tanpa duit saja mesti dah sold out.
bolehla. booking 1 eh.

dah berapa juta buku blog la gua tecicir. sedih sedih.

-nimy- said...

mau juga!
tempah dua ya ;-)

Picha said...

katakan saja berapa harganya .. aku mau juga!

ZARA said...

mau pergi....

tapi tak dapat...

aduhai..

Op said...

maklumat jualan antologi romlah secara online akan kami maklumkan jika ada baki dari jualan pelancaran di maskara shorties malam ini. hehe.

addyaholix said...

aku nak satu pls!

maklumkan macam mana untuk aku beli.

sabrina said...

cerita psikokah? misterikah? saya sukaa..
tapi...
kalau mahu..bageimana?

silence said...

saya sudah hantar emel utk tempah 1 buku ini..tapi saya bayar tgh bulan Oke!

Op said...

salam kawan-kawan yang kita suka! untuk pembelian antologi Romlah, sila hubungi sindiketsoljah[at]gmail.com