Wednesday, 28 May 2008

Gosip liar

Yapong, pilihan nombor satu gadis-gadis suci masa kini.
(Amir Mukhriz, OP, Tok Rimau - sila ke tepi!)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Selepas digosipkan bermain asmara (Kah kah kah) dengan Taf Teh, kini lensa kami berjaya merakamkan Yapong duduk-duduk dengan seorang gadis yang telah dikenalpasti sebagai 'bukan Taf Teh'.

Menurut gadis yang tidak mahu dikenali itu, "Kami masih dalam proses mengenali hati budi masing-masing!"

HUMCHA!

24 comments:

bayan said...

macam kenal sahaja tudung itu, baju itu dan cermin mata itu. Dan juga gaya ala-ala tutup double chin itu.

gadis yang tidak mahu dikenali said...

Saya tak menafikan yang kami memang mengenali di antara satu sama lain. Tetapi untuk bercakap tentang sesuatu yang lebih jauh, biar lah masa yang menentukannya

sinaganaga said...

Bayan,
:)

Gadis,
Muerekekekekekeke... Ade deh deh...

cik daun said...

Ahahahaa.. aku suka gossip niehhhh...

Taf Teh said...

Sape berani kacau PP?


Yang suci,
AWEKS KL paling fusyen.

Tok Rimau said...

Dunia ni memang begitu. Opposite attracts. Awek cantik suka lelaki yang tak hensem.

amyz! said...

Wa macam kenal je style posing gadis yang tidak mahu dikenali itu..

Hahahaha.

Statement tak hengat.. biar masa yang menentukan~ Hahaha.

sinaganaga said...

Aku dah buat perbandingan di antara kedua-dua gambar - macam serupa tetapi tak sama. Ermmmm... Ha ha.

amyz! said...

Err.. Tok hensem ke tak?

pipiyapong said...

woi..!! cilakak..dia buat sungguh..!!

sinaganaga said...

Amyz,
Gadis tu dah komen dengan nick 'bukan nama sebenar'. Mukahakahakahakahakahah....

sinaganaga said...

Yapong,
Kah kah kah! Lu dah femes sekarang, bro! Wa tabik lu!

Tok Rimau said...

amyz,
Tok ada bergambar dengan lembu pakai skirt. Perbezaan ketara tu.

jiGOMorrison said...

Yapong,

Lu angkat dua-dua sekali la. Takyah pening-pening nak fikir nak pilih yang mana.

Heh!

sinaganaga said...

Jig,
Mungkinkah ada gambar yg ketiga? Jeng jeng jeng...

pipiyapong said...

setakat ni gua malas nak keluar statement..gua nak bercuti di pulau..haha mcm gampang deme..

Anonymous said...

Aku harap Yapong tak telan klorox di pulau...

Muaaaaaaaaaaahhhhahahahaha.

rasso said...

posing tangan gitu macam pernah nampak satu tika dulu... ermm....

adakah?

statemen tok rimau perihal awek chantek sukakan lelaki tak hensem tu memang saya sokong... memandangkan aliran pragmatism yang saya pegang itu ada benarnya...

wkakaka.....

dugongsenyum said...

Aku ingatkan pp gay, alhamdulillah...

Buwahahahahahahhaa

amirMukhriz said...

Kata orang tua-tua, budak-budak Lipis ni, 'berbisa'.

neeziee said...

mak abah kau dah tau ke berita baik ni yapong?

yehu..

pipiyapong said...

neezie, nak kena lempang?? haha..

dugongsenyum said...

mungkin gambar tu sekadar koleksi peribadi tetapi tersebar pula di internet.

Op said...

mungkin gambar itu superimpose?