Saturday, 3 May 2008

GANGGUAN TEKSUAL & SABOTAJ 3



Teringin? Mengidam? Sila hubungi bloggar yang tersenarai di SINI untuk mendapatkan buku ini. Penerbitan terhad. Siapa cepat dia dapat.

..............



Teringin? Mengidam? Sila hubungi soljah di sindiketsoljah(AT)gmail(DOT)com

5 comments:

sinaganaga said...

Gangguan Teksual aku sudah FINISH.

sol-jah said...

Kita amalkan sistem pesanan berpusat utk penjualan buku Sabotaj 3.

Sila email sindiketsoljah@gmail.com untuk order.

Terima kasih.

waterlily said...

Bang,
Saya ada enam lagi. Mana mau jual ek?

ps: 4 lagi tu bagi free je. Untuk kawan2 yang kita suka ahaks!

sinaganaga said...

Kalau nak Sabotaj34 - jangan contact aku. Sila contact: sindiketsoljah@gmail.com

sinaganaga said...

Guys,
Maafkan kenyataan Tok Rimau yang tak berapa tepat ni - al-maklumlah, nama pun 'Tok', dah tua, mudah lupa. Ha ha.