Friday, 16 May 2008

REBIU GANGGUAN TEKSUAL

Sol-jah sebagai penerbit dan Aku sebagai penyelenggara pun tidak tahu macam mana nak dapatkan blook Gangguan Teksual lagi. Banyak pengedar kata dah sold-out. Kalau kalian mahu juga, cubalah hubungi penulis-penulis yang tercatat di blog Gangguan. Untung nasib timbul.

ULASAN DARI FISH
Saya bersetuju sangat dengan tajuk kompilasi ini ... memang satu gangguan. Namun, kalau gangguan itu boleh membuatkan kita terkesan (tak kira dalam apa bentuk kesannya pun), saya mahu diganggu sentiasa - teksuali, maksud saya!


Untuk lebih lagi: Fish

1 comment:

Fisha said...

Salam Tok Rimau,

Terima kasih sebab siarkan rebiu saya di sini.

Wassalam