Tuesday, 19 February 2008

Ayah Pin Hilang, Ayah Vin Pula Muncul




Apakah yang sedang dilakukan oleh Pengarah Maskara ini?

Adakah beliau sedang mengamalkan ritual ajaran sesat?

10 comments:

vovin said...

Hahahaha, inilah lawak paling Babi yang pernah aku tengok pagi ini.

Hahahaha, celakos!

Tunggulah pembalasannya!

Hiyarhhh *sambil tangan kanan menjulang ke udara*

jiGOMorrison said...

Ha ha!!

Ya, Vovin! Balas, jangan berlengah lagi!!

Ha ha!!

sinaganaga said...

Dah start baca Yassin tu - kire tertekanlah tu! Ha ha.

wanzu said...

duduk bertafakur di surau ayah vin. eh, surau sindiket sol-jah.

zaki zainol aka kangaq said...

Maka bertempiaranlah syaitan-syaitan...

sinaganaga said...

Kangaq,
Jadi lagu tu - mungkin sebab - kalau tak pasai x-gf dah nak kawin atau gf dah nak kawin!

Ha ha.

Tatau la aku, bos MatJan ni. Haibat!

dugongsenyum said...

adeh... tak tertahan aku gelak depan PC nih... lawak gile

zaki zainol aka kangaq said...

Naga,
Atau mungkin pihak di sana letak syarat: Nak kawin, potong rambut!

Tu yang kalut bukak Yassin (mesti ada al-Quran yang tak nampak dalam gambar), carik kot-kot ada nas-nas pasal rambut panjang nak counter attack.

Ahaha! Apapun, Mat Jan tetap haibat!

pipiyapong said...

hehe..cilakak..penuh feel dia punya ayah vin tu..

sinaganaga said...

Kangaq,
Nas or dalil or hadis pasai rambut panjang - aku tak biasa jumpa la! Tapi, pasai sapa bela bulu ketiak panjang dan bulu *tot* panjang - nanti syaitan gayut gat bulu dia tu - aku biasa dengaq la, Kangaq!