Thursday, 9 April 2009

TAYANGAN FILEM2 PENDEK


Tayangan Filem-Filem Pendek
(Sempena KLIBF)
anjuran PENA
dengan bantuan Soljah
18 April 2009
3-7 petang
Bilik Kedah Johor
PWTC, KL

MASUK PERCUMA

...

FORUM SASTERA POPULAR ISLAMI
Anjuran PENA
Pada 26 April
jam 2 - 4 Petang
di Bilik Sabah - Johor
PWTC.

Panel:
Habiburahman Shirazi
Dr Abu Hassan Hasbullah

11 comments:

Anonymous said...

bagaimana mahu join? boleh walk in saja, atau perlu mendaftar? bayaran?

terrarosa said...

biar betul wei...

aduh tak sempat nak fikir ni !

alifstyle said...

Wah! masa itu pesta buku. Aku nak pergi!

pye:rudz said...

pinjam gambar poster nak promote kat blog. terima kasih!

addyaholix said...

ya. pinjam juga untuk advertise kat blog saya.

Foes & Camadarie said...

Onani,
Free!

Tera,
Betul.

Alif,
sila, sila!

Rudz, Adi,
Sila, sila!

sinaganaga said...

Ha ha, apa barang aku sign guna email Ikhwan. Ha ha.

sojar tanpa c4 said...

aku promote ler sekali walaupun aku tak leh mai...

good lak

kamalariffin said...

assalamualaikum

bro macamana mau hantar gua punya filem

Op said...

sojar- tak apa, tolong promote!
kamal- contact tokrimau (harimauj [at] yahoo [dot] com)

Anonymous said...

ni penulis ayat2 cinta tu ker?? jiwa aku dah meroyan nak p ni..hehe