Wednesday, 1 April 2009

PEREMPUAN SIMPANAN - Sudah Terbit

Image Hosted by ImageShack.us
Untuk tempahan dan bayaran, sila hubungi penulis-penulis berikut:

1. Wani http://www.waniardy.com
2. Nida http://madulebah.blogspot.com/
3. Ili Syazwani http://ilisyazwani.blogspot.com/
4. Alina Abdullah http://alinaabdullah.wordpress.com/
5. Wahida http://pergimainjauhjauh.blogspot.com
6. Daun http://cikdaun.blogspot.com/
7. Jebon http://jebonisme.blogspot.com/
8. Dila Raden http://profanitikarut.blogspot.com/
9. Mimi Halim http://hanahanafleur.blogspot.com/
10. Azie http://miszazie.blogspot.com/

Edisi Terhad. Siapa cepat dia dapat.

34 comments:

BudAk hijAu said...

xsbr tnggu...
dh beli ngn dila :D

Wani Ardy said...

Salam.

Tukar URL saya ke http://www.waniardy.com boleh?

Terima kasih. =)

ili syazwani mk said...

kenapa blog wani ardy tak boleh buka?

ili syazwani mk said...
This comment has been removed by the author.
iYda Juhar said...

mahu memiliki buku ini jugak.

(;

ned said...

nak tanyer....
buku nie mmg cerita baru atau
salin-cetak drpd blog2 diorng?

Tok Rimau said...

Ned,
buku mengandungi koleksi edited entries + new unpublished materials.

HazirahMahadzir said...

ohho~
tak sabar!
sudah dibayar!
xD

WeBViDeOKLiP said...

jom beli!!

semut kecil said...

Dijemput hadir ke majlis Retrospektif Sutradara Indonesia; RIRI RIZA yang terkenal dengan filem Laskar Pelangi, Gie, Eliana Eliana etc anjuran Fakulti Teknologi Kreatif & Artistik, UiTM.

Di Pawagam Mini P.Ramlee pada 14 & 15 Mac 2009 (Sabtu & Ahad) dari jam 10 pagi hingga 6.30petang.

Antara acara adalah tayangan 3 buah filem beliau, sessi apresiasi dan bengkel untuk pelajar perfileman.

Jadual acara boleh dirujuk di skrinfilem.blogspot.com

Jadi, moh le ke sana... =) datang, jangan tak datang... =)

Mintak tolong hebahkan sekali pada keluarga, saudara mara, ibu bapa, anak anak, kawan2 etc... =)

alif-mikail said...

tembak tak kena2... dem..

Katerina said...

ada lagi ka buku nih? ke dah sold out? mcm menarik jek..

sinaganaga said...

Katerina,
Sila hubungi Cik Alina Abdullah ya.

Pherry Clucker said...

bro. ada lagi ke?

zan said...

Wa dah beli perempuan simpanan kat Amcorp Mall Ahad lepas.
Soljah dah ada booth ke kat flea market sana? Jual murah lak tu?

kuncaikuncai said...

betul eh ade kat amcorp mall nih?!

sojar tanpa c4 said...

lepas pompuan simpanan apa plak? lelaki simpanan? hehehhe

u l t r a b a e said...

dah beli..tapi x sempat baca. anak asik berak je..

julietANNA said...

dah order dekat wahida and dah buat payment.
tp xdpt any reply pun?
buku pun xtau bila akan dpt.
tengah risau ni =.='

HazirahMahadzir said...

auww..Perempuan Simpanan terlalu menggiurkan!
nak cop nama di atas beliau pun serasa lemah!
C:

.::jarjar::. said...

ade stock lagi x?
nak order mcm mana yeh?
thanks!

anak dato' said...

edisi terhad tu berapa banyak? 100 copy ke? ada stock lagi tak?

Anonymous said...

buku apeni? tak pnah dgr pon..care2 nk dpt perempuan simpanan ke ape...?

azyze gomez said...

masih adakah buku ini?

nak beli satu juggggaaaaaa!!!!!

bokbon said...

apa lagi buku keluaran terdahulu yang masih ada? gangguan teksual kalau boleh, gila lambat gua. hahaha!!

assohole said...

guwe udah purchase buku ini.
udah kasi payment tp x dpt pun lg?
gimana sih??

mocQachinno said...

Salam..

Ada lagi tak copy Perempuan Simpanan ni? I've just heard about it and was wondering if I was too late. Would really love to have it. If there is a copy please let me know.

=]

kicciripp said...

saya dah order sama jebon, dh byr
tp knp jebon senyap je :/

sinaganaga said...

MocQachinno,
Sila hubungi NIDA.

Kicciripp,
Nak kena si Jebon ni. He he.

Sindiket Soljah said...

Untuk dapatkan Perempuan Simpanan, boleh hubungi Nida di madulebah[AT]gmail[dot]com.

Terima kasih.

sha said...

sy nk bli.. ade lg x..
pliz... pliz...
i just found it.. pliz...

Ruhul Hayat bin Ismail said...

ada lagi tak? nak!

en_me said...

oke, me dh beli dgn miszazie.. hmmm

SUXX said...

ada lagi ,mahu juga>?