Monday, 28 July 2008

The Fury

Image Hosted by ImageShack.us
Gua sampai CM semasa satu kugiran tu nyanyi macam celaka (or mic tu memang sound macam celaka?). Gua layan satu round. Lepas tu gua join The Fury lepak kat restoran mamak di Annexe. “Bedebor!” kata Pipyapong, dalam decibel dengar tak dengar. Gua ketawakan saja.

Image Hosted by ImageShack.us
Dia (Kumprinx) memang 'king'. Semasa majlis minum-minum, gua sempat jeling buku lima dia - berkudis (berparut?) - lambang pemain drum yang sungguh 'passion'. Show petang tu memang 'King' punya! Patutnya, kita angkat drum set tu dan bubuh kat bahagian paling depan stage - barulah mantop!

Image Hosted by ImageShack.us
Gua sedikit hampa. Dia petik bass guitar dengan 'pick'. “Tap la woi, tapppp!!!!” gua jerit dalam hati. Chick t shirt hitam duduk sebelah tepi gua pandang kat gua. Wo! Dia boleh dengar 'jeritan batinku'?

Image Hosted by ImageShack.us
Ini part 'joget' ni.

Image Hosted by ImageShack.us
Ketika Mail (lead guitarist The Fury) 'solo' - photographers berduyun-duyun snap gambar dia.

9 comments:

pipiyapong said...

laju beb..gua tak reti nak pakai jari..hahaha..

sinaganaga said...

Kugiran 'Makan Malam' pun reti nak 'tap', dude... inikan lu!

saharil said...

sound system teruk, lebihkan muzik, kurangkan vokal..

kumprinx said...

gua biasa training tumbuk batang pokok getah.

spyz said...

perghhh
t-shirt putih
rock suci!!!
ha ha..

Tok Rimau said...

Cayalah! Gua mahu jd groupie.

sinaganaga said...

Ril,
Gua pusing keliling kat speaker tu - speaker funfair - ada kena tanah liat lagi weh!

Ok, nanti gua complain kat Bro Rom ROTTW.

Kump,
Gua percaya kat lu. :)

Spyz,
Lu tak tengok masa Yapong mula2 keluar ke pestas - muka pun putih wo. Suci ke hape - "berdebor!"

Rimau,
Gua dengan Jigo dah pakat - chicks ROTTW tu kita mau angkat jadi Sindiket Sol-Jah punya groupies. Ha ha.

Taf Teh said...

Ohhh... ini dia kumpulan vogue dari lipis tu...

DEP said...

Pipi, lu style la...

-acai-