Friday, 25 July 2008

Ini bintang baru! Ini baru bintang!!

Beb, wa rasa kalau kita dapat jemput Yuna ke MASKARA, memang dia pukul habis semua orang.

Pergh!!! Lu dengar sikit lagu-lagu dia. Memang terangkat, beb!

Nak-nak lagi, kalau dia boleh datang sekali dengan Reza Salleh.

Itu pun, kalau Yuna dan Reza Salleh sudi datang ke MASKARA la.

Kalau Yuna / Reza, atau kawan-kawan yang kenal mereka, terbaca entri ini, sila hubungi kami segera!

Lu orang memang bintang!

>> Yuna
>> Reza Salleh

8 comments:

Danielle_Corleone said...

gua stuju! hahaha!

waterlily said...

Sukanya...rasa macam saya dengar Lisa Loeb versi Malaya.

Best!

sinaganaga said...

Tapi nak ke Yuna dengan Rezza datang ke tempat kita?

Danielle_Corleone said...

try la myspace ngan diorg bro tak pun facebook! hehehe.

marjerin said...

saya pun setuju. apa kata, korang semua datang le event Layar Tanchap. kat sana lagik ramai performer yang bagus2. yuna dan reza pun pernah perform di layar tanchap.

sinaganaga said...

Marjerin,
Kami akan usahakan untuk ke Layar Tancap.

Vovin, MatJan,
Sila ambil perhatian.

vovin said...

Gua selalu ke Layar Tanchap.

Enche Marjerin dijemput pergi MASKARA. Belum pernah pergi kan?

Reza Salleh lebih banyak buat gig di Laundry. Tapi tak tahulah sekarang buat lagi ke tak.

Nak ajak boleh, cuma harap star sebegini sudi stay sampai habis acara.

Tokyo BLUE said...

junior aku mase di kedah dulu