Saturday, 2 August 2008

MASKARA X

Image Hosted by ImageShack.us

hose... aaa... hos anda pada malam ini
MJ

AZREE ARIFFIN
mantan MPR & pemantun UIA

ALFIE & JONOS
sajak berduet

ART
blogger wanita yang bertopi

DEWANGGA SAKTI
pemuzik tradisional Melayu abad ke-21

SALMAN SULAIMAN
mantan MPR

AJAMI & REEZ
mtv tanpa plug

REPUBLIC THEATER
monolog: 8 minute plus minus

DULL ENTERTAINMENT PROGRAMME (DEP)
kugiran rock alternatif berdikari

sebarang pertanyaan hubungi
Vovin – 016-6611 940 | nazri123456789@gmail.com

33 comments:

Mat Jan said...

gua tak nampak apa-apa pun?

sinaganaga said...

MatJan,
Gua pun tak nampak apa-apa pun. Kejap.

sinaganaga said...

MatJan,
Ni paling tera aku boleh buat. Ha ha.

Ajami Hashim said...

takuttt!!! fyi, saya berdarah gumuruh & mungkin pingsannn semasa buat show.. tolong sediakn bulan sabit merah yer!.. larrikkk!!!

p/s: saya nampak & dah siap copy+paste+save dlm photobucket sundri.. Xper kan?.. huhu!

sinaganaga said...

Ajami,
Sori, bulan sabit mera tarak. Apapun, selain daripada menjadi hose, MatJan juga akan melakukan CPR jika terdapat sebarang permasalahan yang timbul ketika MASKARA sedang berlangsung. HA HA.

Tetapi, jika Fazleen le yang pengsan - don't worry, 'abang' datang; bagi CPR! Ding! Ding! Ding!

Ajami Hashim said...

maka.. MatJan pandai ker buat bantuan kecemasan 'mulot ke mulot'???..

p/s: pingsannn!

sinaganaga said...

Ajami,
Kalau MatJan tak boleh - OP boleh! He he.

Mat Jan said...

kalau perempuanlah yang pengsan, aku buat bantuan 'dari mulut ke dada'.

lagi cepat udara masuk ke paru-paru!

Op said...

ops. ops. ops.
bekas air berlilin banyak depan pentas. antara fungsinya untuk simbah pada performer yang pengsan. he he he.

molot ke molot aku tak boleh. pass tepi pada yappong. aku syak yappong pakar bab molot ke molot nih.

samurai said...

Statement Op pasal tak boleh buat 'molot ke molot' tu utk siaran umum je. Padahal dlm hati ckp lain.

Biasa le tu.

sinaganaga said...

Kalau terdesak - aku pun boleh buat mouth to mouth tu - tapi kena guna hose yang berlingkar-lingkar kat depan rumah PENA tu la. HA HA.

Samurai,
Aku pun bukannya percaya sangat dengan statement OP tu, kah kah kah, biasa le tu.

Danielle_Corleone said...

gua pegi. tapi kan nak tanya. dan harap ada yang sudi jawab. ada kawan gua nak wat persembahan mungkin. time open mic ok? hehehe.

sinaganaga said...

Danial,
Jika ada masa apa salahnya. :)

fair said...

Assalamualaikum ya bakal ahli kubur !
dan salam cinta !

Gua nak copy paste maklumat rancangan maskara boleh ? gua nak cilok skeli poster cun2

permisi ..

sinaganaga said...

Fair,
Sila.

Danielle_Corleone said...

orait! tq bro naga. hee.

fazleena said...

alamak seriusnya caption monolog 8minute tu..hehe..saya ada TR Darling saya kalau ter'pengsan..hehe

sinaganaga said...

Fazlena,
Harap maaf! Tok Rimau Darling you tak dapat datang ke KL pada kali ini. Paspot dah tamat tempoh. :)

rudy bluehikari said...

wah dah dekat dah maskara X!!!!

wah yun kua said...

ini memang TERBAIK!

Op said...

tok, renew lesen 'L' kau tu dulu kalau 'passport' dah expired.

el-Maaniq said...

kenapa matjan lagi jadi hos?

kenapa tak OP?

spyz said...

dude,
apsal gmbr poster kecik je?
mana original size?

Op said...

maaniq: aku tak boleh jadi mc. aku ada "stage fright" dan "lampu limpah fright".

kalau PENA gelap-gelita, boleh la aku jadi MC. itu pun cakap dari luar tingkap je. ha ha ha.

ili syazwani mk said...

Takpe. Saya pon boleh. Saya memang pakar bab bantuan mulut ke mulut.

spyz said...

hah??

*otomatik pengsan*

: O

xuniverse said...

gua bdk bru..sila bri tunjuk ajar ya? hehe (mmber daniyal corleon) hehe

dugongsenyum said...

ili,

habislah... dengan ketua turus-ketua turus sekali pengsan semua pengsan nanti Hahaha

Saya taknak pengsan sebab dalam mulut saya ada besi ortodontik hahahaha

rudy bluehikari said...

gua tak nampak kombat kecil untuk dicilok pengunjung kali ini. Hahahahaahahaha...

sinaganaga said...

Rudy,
Ini bulan miskin. Jadi, tiada kombat kecil pada kali ini. Akan datang, maybe. :)

xuniverse said...

sorie xdpt dtg la plak..b'day party anak buah secara mengejut!

tiada kombat kechil mlm tu? ape kater if dibuka suporter dialu2kan mmbawa kombat kechil msing2 utk ditukar2 bsama2 suporter yg lain di lain kali? ;D

vidadarisakura said...
This comment has been removed by the author.
vidadarisakura said...

eh salah..

aku terlupa tahun ni 2009.



lalala