Saturday, 2 August 2008

Pra MASKARA

Orang perempuan kemas rumah, bla bla bla... Orang lelaki baca suratkhabar 'ja pandai! HUH! PROPAGANDA SIAPA TU???

Image Hosted by ImageShack.us
OP sapu lantai, Jigo susun pentas

Image Hosted by ImageShack.us
MatJan duduk

Image Hosted by ImageShack.us
Spyz (anggota soljah yang paling dipantau la ni) mop lantai

Image Hosted by ImageShack.us
Vovin, Jigo, OP susun kerusi

Image Hosted by ImageShack.us
MatJan duduk

Image Hosted by ImageShack.us
Spyz sedang berhubung dengan alien

Image Hosted by ImageShack.us
MatJan pasang langsir

Jadi, sekarang kalian sudah tahu mengapa kami menjadi sebahagian daripada angan-angan “molek kalau dibuat menantu ni” oleh ibu kepada perempuan-perempuan genit! *Ahaks*

11 comments:

sinaganaga said...

Sindiket Sol-Jah sedang berusaha untuk menyiarkan 'siaran tertunda Maskara' secara online pada masa-masa akan datang.

- Ketua Turus Sindiket Sol-Jah

spyz said...

oleh itu siapa2 yg ada 3G broadband tahap dewa, pinjam2kanlah modem and akaun ye..

kalo ada webcam yg bermega2 pixel pun cantekkk juga..

the-mulan® said...

maaflah ye,.. mamat baju belang2 merah putih tu cuma buleh jadi menatu orang sekali sahaja.

sekian, terima kasih.

ahaks.

sinaganaga said...

Mulan,
Ha ha. Itu pun maksud kami! *wink*

OP,
Awal-awal Mulan dah 'tag' kau menantu mak dia! Ha ha.

Op said...

*pap* (tepuk dahi)
sekretari persatuan awek-awek dan isteri-isteri sindiket sol-jah (PAUSs) dah bersuara la.

Naga: Aku kena simpan la 3 tag ekstra lagi tu. ha ha.

samurai said...

Aku rasa ni padah sebab kongsi blog.

Psst..Op, plan kau nak bukak blog baru tu jadik ke?

Op said...

bukan padah kongsi blog. padah 2-2 pun pandai IT. susah nak kaver line. ha ha ha.

pst samurai, kau punya plan jadi ke?

sinaganaga said...

Op, Samurai,
Aku rasa elok kalau kau orang 'independent' lah!

jiGOMorrison said...

Bercerai blog, talak tiada

Op said...

tak boleh tak boleh
lagi bahayaaaaaaaaa

vovin said...

ruangan chat ahli Sindiket Sol-jah? akakaka.