Friday, 20 June 2008

TEE SINDIKET SOLJAH

Soalan: Fulamak! Kenapa Nabil Raja Lawak pakai baju Soljah? Tak cukup glamer ke dia hingga pakai baju Soljah? Kenapa?


Jawapan: Lu pikirrrrrr la sendiri.



Abang-abang, Adik-adik, kakak-kakak, bapak-bapak, ibu-ibu sekalian.

Tee Soljah ini terhad. Kita cetak sikit je. Rare. Rare macam panda. Nak pupus. Nak sold out dah. Kat tempat lain tak ada. Jika berminat:


Deposit Rm30 ke Maybank
Nama: F A I Z U L B. M D A S P A N
Akaun: 1140 1316 9352 (Maybank)

Emel: pyzul(at)yahoo(dot)com
Subjek: GUA MAHU TEE SOLJAH
Nyatakan kaedah, tarikh dan waktu deposit wang.
Nyatakan: Lengan panjang/pendek dan saiz (piawai Malaysia)
Nyatakan nama + alamat penuh (FYI, harga baju termasuk kos pos)

(anda juga boleh sertai peraduan teka kartun sol-jah untuk memenangi tee ini! >> http://sol-jah.blogspot.com/2008/05/teka-kartun-sol-jah.html)
....................................


Saiz baju dan bilangan stok yang tinggal (Tarikh cek stok 20/6/2008):

Lengan Pendek
S 3
M 5
L 14
XL 9
XXL 4
XXXL 2

Lengan Panjang
S 2
M 3
L 2
XL 2

3 comments:

ilovebudu said...

bagus ni..color color?..ada sample tak,boleh try try pakai dahulu...;9

Ami Akimoto said...

Tok Rimau,

Ada lagi ke tee Sindiket Soljah ni? Lengan panjang, XL.

wahyudi my said...

Bila masa pulak soljah masuk utm kl ??