Friday, 20 June 2008

SABOTAJ 3


Sol-jah buat buku lagi. Kesinambungan dari zine Sabotaj 1 & 2 yang sold-out pada tahun 2006.

- BLOOK SABOTAJ 3 -
Himpunan entri blog yang dibukukan dari sindiket sol-jah bersepuluh yang hensem,
Sinaganaga, Vovin, jiGOMorrison, Amir Mukhriz, OP, Spyz, Mat Jan, Tok Rimau, Samurai dan Pipiyapong.

Hanya RM15 (termasuk harga pos dalam Malaysia).
Untuk penghantaran seberang laut, bayaran pos tambahan akan dikenakan.
Sila buat tempahan melalui email kepada sindiketsoljah@gmail.com.
Maklumat bayaran dan penghantaran akan kami maklumkan melalui emel.

Nota:
Dalam tempoh 24 jam (Isnin-Jumaat) selepas anda menghantar emel, rajin-rajinlah periksa inbox emel anda bagi mendapatkan maklumat tentang cara pembayaran. Kalau tak jumpa di situ, mungkin ada di dalam spam.

Kalau tak ada juga, sila tinggalkan pesanan beserta emel anda di sini.

*nota: blook = buku blog. baca wikipedia.

10 comments:

Mohammed Zaidi Bin Othman said...

Niat di hati nk layan rock kankang tapi ringgit sudah terbang. Terima kasih kpd cik-cik yg sudi melayan karenah saya semlm. Kecewa Tok Rimau tak bwk tshirt...Berikut kemana 51.50 terbang:
Ayah Kita Boss RM 10
Pink Platun RM 15 (nk pujuk bini)
Masuk Barisan RM 20 (bapak mertua pinjam)
Teh Ais Ganja 3 bungkus RM 6.50 (penerang hati)

Tak jumpe Abg Nage...

sinaganaga said...

Muhammed,
Aku ingat rock kangkang sudah mati - rupa2nya masih hidup. Ha ha.

Kasihan kat Si Phang - dok le suruh mat2 rock tu jangan duduk/lepak di tangga.

Amani Martin said...

blook tu nama jenama baju perempuan bro...

sinaganaga said...

Amani,
HA HA.

dendo said...

cmne nak beli buku tu.email me please....amriabdaziz@yahoo.com

wasabe said...

ada lagi ke.. bukan dah expired ke date dia

sol-jah said...

dendo,
Sila check inbox email utk cara2 nak tempah SABOTAJ 3.

wasabe,
Stok masih ada lagi kalau nak order. Cepat. Stok makin susut.

Mya said...

sy tlh mendapatkan sabotaj 3 ini. sangat melertzzz (baca : meletup).. congrates geng sol-jah! :)

LARI KELUAR said...

eh. aku ada order ke ? takder email apa apa pun. mungkin ada salah faham. tapi takper.

weirdwEEda said...

aaaaaaaaaaaaaaaa tak bule pun send email...failed...apa kata tlg send cara2 nak order ke email yahoo aku...tlg...nak jugak sabotaj tuh

mizz_yda@yahoo.com
mizzyda@gmail.com