Tuesday, 10 August 2010

C3RK45 terjual lebih 200 naskhah dalam masa 5 jam di Maskara Shorties



Oleh kerana itu, DAPATKAN NASKHAH ANDA PADA HARI INI JUGA, sebelum 'sayang semuanyaaaaa, sudah terlambaaaaaat'.

Tinggal sedikit lagi, pat pat pat, siapa cepat dia dapat. Caranya mudah sahaja, ANDA cuma perlu klik pada Borang Pesanan C3RK45 atau Buku Baharu di kolumn sebelah dan patuhi segala arahannya satu per satu.

Segala keuntungan pendapatan hasil daripada penjualan buku ini akan dijanakan kepada aktiviti-aktiviti yang kami rancang - segalanya untuk ANDA juga.

Tanpa KAMI, siapalah ANDA. Dan tanpa ANDA, kami mungkin sedang kesepian di sini. Yeehah!

Sebarang masalah - hubungi kami di sindiketsoljah@gmail.com

18 comments:

Ampuan Awang said...

Wah, menarik sekali...

Bukan Sepet said...

huk alah.

Link "buku baharu" nyer takder pun. Kecoh ler lu.

kang aku tak jadi beli kang..
padan muka aku.

Sindiket Soljah said...

Ampuan,
Ya menarik. Rugi tak beli!

Bukan Sepet,
Lu kasi buntang sikit mata lu, lu tengok menu belah kanan tu. Ada nampak cover C3RK45? Lu kasi click itu cover.

Kalau tak nampak juga, lu kasi clear lu punya 'browser cache'. Boleh?

Bukan Sepet said...

Eh, mana tau ni? Mmg dari kecik pun, mata gua buntang. (kita sekampung ke dulu?)

Tapi, haram, memang dah sah lagi nyata gua ni dah rabun! Sampai sudah gua tak nampak itu cover! mmg kecoh. Gua syak, ni kmputer sudah mau 'main' sama gua... takper.. bila gua cukup duit nanti, gua ganti ni komputer! dengan cache cache skali! haha.

Tapi clear! gua guna link dari perkataan borang pesanan tu aja. Nak pesan la ni. Jangan gatal kata dah abis.

Habang said...

Aku dah order semalam...

Sindiket Soljah said...

Bukan Sepet,
Wa syak monitor komputer lu tu nak berCPU baru.

Borang baru naik, takkan dah sold-out? Ada lagi la sikit.

Cepat order, sebelum kehabisan.

Bukan Sepet said...

Dah bayar. Dah isi borang.

Nanti hantar tau. Ada org alim kata, kalau dah janji, kena tunai. kalau tak nanti munafik pulak...

Nak lagi bagus, ko hantar sekali komputer baru free utk aku. Org kata bulan puasa ni elok beramal sedekah... oranglah kata....

Pherry Clucker said...

Dah bayar dan isi borang.

Sindiket Soljah said...

Bukan Sepet,
Dah janji, kenalah tunai. Cuma lambat cepat tu kenalah tunggu.

Macam orang berdoa juga, takkan time-time juga nak dapat, ya tak?

Renung-renungkan, dan selamat beramal!

terrarosa said...

Salam geng,
mentang - mentang lar semua pose,
tak dak langsung 'hint' kabor
pitih kawe dah masyuk akaun Soljah.

apapun harap pitih dan borang kawe demo terima deh...

Selamat Berpuasa 'PENUH'
:D

sinaganaga said...

Kepada Kawan-Kawan Yang Kita Suka (yang budiman),
Op Zaharin dan Jigo akan menguruskan penghantaran naskhah CERKAS kepada anda dengan seberapa segera yang boleh.

Harap kawan-kawan dapat bersabar sedikit masa lagi ya. :)

Selamat berbuka puasa semua.

Tok Rimau said...

Sahabat yang dikasihi,
Maaf kerana ada kelewatan. Kami sedaya upaya secepat mungkin menguruskan semua pesanan. Pesanan banyak macam buka kedai ais kacang kat gurun sahara. Pekerja kami tidak ramai, harap dapat bersabar.

-Sol-jah

Bukan Sepet said...

eh! gua okay aja.
Janji sampai, sudah.

Bukan Sepet said...

Hmmm. Giler. 1 malam leh abis baca. laki bini lak tu. Berbaloi RM15.(petikan dari blog aku.)

... maksudnya? buku dah sampailah! Tima kasih. Cayalah.

MATAHARI said...

NAK JUGAK!

BanDeLa said...

da sampai.
tengah baca.
TQ lelaki2x urban.

Linglung said...

gua dah order..masih menunggu posmen datang hantar

aqli said...

baru saja order..menunggu sampai..hehe