Friday, 13 February 2009

Terima kasih, semua!

Kamu ada ternampak 'Borang Pesanan Romlah' di blog ini sekarang?



Sudah!

Tak usah kau bertanya lagi, Romlah ada lagi atau tidak. Semuanya sudah habis terjual.

Ya!

Buku ini cetakan terhad.

Tidak!

Buku ini tidak akan diulang cetak!!

Dari dahulu lagi, kami sudah ingatkan. Bukan sekali, bukan dua kali, tapi berbelas-belas kali!!

Sekarang, nak menyesal pun tidak guna, beb! Ha ha!

Jutaan terima kasih, Arigato Gozaimas, Syukran Jazilan, Mucho Gracias kepada semua yang sempat membeli (baca tak baca, belakang kira!)

Kami sayang kamu!!

12 comments:

AbEsA said...

salam..

nak join sindiket sol jah ni bleh?

dah tengok banyak kali dah keluar dekat dewan budaya, macam menarik je..

inna hayati said...

saya juga sayang kamu!!!

terima kasih daun keladi!!

sinaganaga said...

alaa, I baru nak beli... takkan dah habis? alaa

addyaholix said...

yes sempat beli, tapi aku masih kecewa sebab tok tak tandatangan sama. sebab tok dah macam selebriti, rugi woo tak dapat signature dia =)

sayang aku pada kamu juga sama seperti sayangnya aku pada romlah.

muah haha!

M-I-N said...

nasib baik sempat beli.tapi tiada sain sinaganaga dengan tok rimau.sayang kamu kembali!

BudAk hijAu said...

rOmlah best!! k8 ade lg x...?huhu..

faezler said...

selamat aku order cepat2. dah dpt pon. kalau keluar buku baru inform seawalan yang mungkin. huhu.

AyUmi said...

sayang kamu jugeeee...

ainfazrin said...

hikhik.

nasib ai sempat beli kat maksara 13, yu.

;P

Op said...

abesa-boleh aja join kami

inna hayati-sama-sama daun keladi

naga-ala dah abis la yu, yu lambat beli sapa suruh. awww

addyaholix-kau datang maskaralah. tok eksklusip coret buku masa maskara je

m-i-n-datanglah maskara jumpa naga+tok mintak sign

budakhijau-k8 yilek. sold out. tiada cetakan semula.

faezler-kami inpom dalam blog ini dulu. selalu-selalulah singgah ya.

ayumi-jangan lupa borong buku kami lagi ya!

ainfazrin-ha nasib baik!

Mitsuo said...

ha tu la pasal, dah beli tapi hangpa semua lupa tandatangan. hehe

ezral Sya said...

Ala menyesal gila :(((((((((((((((((((( :'( :'O Nasi sudah menjadi bubur tapi bubur masih boleh dimakan kan? SAPE YANG BELI, NAK PINJAM / SEWA, PLIZ PLIZ PLIZ!
.___.