Monday, 9 February 2009

LAPORAN MASKARA 13



















Tinggalkan link di ruangan komen sekiranya kamu buat laporan MASKARA 13 di blog/foto blog kamu.

LINKS APA KATA ORANG
Terus terang saya kata, malam Maskara merupakan antara malam persembahan yang paling saya suka, mungkin yang paling saya gemar. -Ana Raffali

Malam minggu itu. Rumah Pena yang sendat. Gua yang terlewat. Terkulat-kulat. - Jonos

then gerak ke rumah pena tonton maskara. performances were superb. semua tak membosankan. - Misazie

Tanpa iringan gitar atau muzik, beliau mampu buat satu rumah Pena terkekek-kekek. - Atiqah Nasir

kali ni aku sharing plak clip Ana Rafalli perform time MASKARA13 kat rumah pena tempoh hari - Kematz

kira tokey tokey ini terhutang nyawa dengan organizer maskara la. - Wahyudimy

Persembahan di Maskara memang tidak pernah mengecewakan. Aku berharap Maskara 14 menyusul secepat mungkin. Tak sabar mahu berMaskara lagi.- Aie Akaike

Ramai jgk org yg datang. Yang cantik2 pun ramai bai!! - Dani Izwan

Kapasiti yang hadir di Planet PENA boleh menandingi pengunjung Planet Hollywood. Orang ramai berasak-asak. - Nida

Memang patut bagi banyak2 kredit untuk pihak penganjur yg mampu menganjurkan majlis 'indie' begini. Santai2 tanpa protokol. - Nicky Azarai

MASKARA tak pernah mengecewakan aku kerana setiap kali mesti ada sahaja persembahan yang unik dan pelik - Ajami

Gua rasa, malam tu, kejap kejap gua salam Ana Raffali, kejap kejap gua salam Ana Raffali, kejap kejap gua salam Ana Raffali, apa kena entah, berdebar! Ngeh ngeh! - Sinaganaga

Ini gambar gua bersama kutu-kutu Sindiket Soljah dan geng Ana Raffali. Gua ingat nak kerat la gambar ni. Buang yang keliling tu. Tinggal 2 orang. Simpan dalam dompet. Amacam? - Pipiyapong

Jangan risau, datang aje sebelum maghrib, boleh solat di tingkat atas Rumah Pena. Lepas tu leh touch up mekap dan cop tempat duduk. - Daun

Belakang tabir pembikinan Maskara 13 - Tok Rimau

Selepas tigabelas kali baru aku sampai. Oh well…sentiasa ada kali pertama kan?- Dasar hati

masa rehat gua nampak dah ada katering sponsor MASKARA punya makanan.gila gempak..makan nasi ayam tu macam best plak..makin hebat sol-jah sekarang wooo...- Saudagar Garam

pada poster mereka ada gambar pistol....- Ujang

26 comments:

Sukatikaulah said...

Aku terhibur datang MASKARA kali ini(Baru sekali pun-first time yang pertama)-Aku rasa patut di adakan tiap-tiap bulan.

jOnOs said...

Nota penting buat Sang Sol-Jah :
http://www.karyajonos.blogspot.com/

Tok Rimau said...

Teka-teki:
Q: Kalau ada dua PM apa jadi?
A: PMS la. (Plural item mesti tambah S)

Sekian sesi pelajari bahasa inggeris guna bahasa Melayu. Ahak!

Tok Rimau said...

Oh... teka-teki kat atas merujuk kepada persembahan Jonos dan demo menentang BI dalam Sci n Math.

sinaganaga said...

Suka,
Kalau Ana Raffali nak nyanyi sambil main gitar tiap2 Maskara - yes, kita buat Maskara pada setiap bulan. Ha ha.

KCH said...

Nanti kalau ada apa-apa majlis yang boleh saya menyelit, silalah maklum, mana tahu boleh sediakan menu yang lagi istimewa.

Heheh :-)

Op said...

kateringchehasan, nasik ayam ko sodap! aku makan kat rumah jam 12:30 malam sampai licin.
(tak sempat nak makan dengan soljah)

ainfazrin said...

:)


insya Allah akan hadiri Maskara akan datang sebab dah mula jatuh suka dengan yang 13 nih.

boleh tak kalo malu nak perform, saya mintak kawan bacakan puisi saya?

jOnOs said...

Tok,
Teka-teki ke kelas tiusyen?

Naga G,
Kalau gitu baik buat hari-hari.

Ajami Hashim said...
This comment has been removed by the author.
Ajami Hashim said...

ulasan & alasan gua!

dasarhati said...

Report card saya! Heh. :)

http://dasarhati.wordpress.com/2009/02/09/hujung-minggu-yang-sampai-ke-penghujung/

A t i Q a h said...

Syabbas bhete syabbas!

azie said...

gilak ramai mau ana raffali,ahaha

malangnya korang kena menghadap abang dia seramai 5 orang tu,ahahah. (point penting yang ramai buat2 tak dengar,ahaha)

saudagar gaRAM.. said...

chait...

tok dah amek lawak PMS gua..
siot..
hahahhaaa....

apahal ada gambar gua kat maskara?
ceria siot..

BudAk hijAu said...

maskara bessh!!

ade jugak pic di blog sy!!

ayobkelubi said...

http://ayobkelubi.blogspot.com/2009/02/apa-itu-maskara.html

gua punya report yang tak macam report. hahahaha

sEmut said...

Gua hanya repot kat polis mengatakan yang sesungguhnya kereta pipiyapong tidak mempunyai tali pinggang keledar.

Ramai duk kejar ana raffali ni gua cilok liyana jasmay la senyap senyap.

:p

sinaganaga said...

Mut,
Tunggu or nantikan, di MASKARA akan datang, Sindiket Sol-Jah akan mempersembahankan Wani Ardyyyyyyy!!! Humcha!

saudagar gaRAM.. said...

semua buat PASCA MASKARA 13..
so,gua buat jugalah..

mana bleh ketinggalan..

http://bloguntukaku.blogspot.com/2009/02/pasca-maskara-13.html

Sukatikaulah said...

Saya pun buat sikit kat-
http://www.jibam.cesb.net.my

Water Lily said...

Oit jenderel..tak moh jemput Yuna ke?

gaban said...

aku merepek pasal maskara 13 yg first time aku datang dan bakal dtg kt tpt aku mrepek..hahaha

Anonymous said...

aku merepek pasal maskara 13 yg first time aku datang dan bakal dtg kt tpt aku mrepek..hahaha

http://sapeaku.wordpress.com/2009/02/09/maskara/

Maxmagic said...

ni plak repekan gua

http://itu-adalah-aku.blogspot.com/2009/02/cacatan-maskara-13.html

Maxmagic said...

ni plak repekan gua

http://itu-adalah-aku.blogspot.com/2009/02/cacatan-maskara-13.html