Tuesday, 29 March 2011

CEWAH oleh Pipiyapong kini dijual secara online!

Ada peminat-peminat lelaki gasar ini pernah kecewa apabila blook KACIP tulisannya SOLD OUT dan kami, Sindiket Sol-Jah, selaku penerbit berkeras untuk tidak mahu mengulang cetak! Hey! Kami bukannya kaya macam PTS, okayyyy! Keh keh keh!

Kini, lelaki gasar ini kembali lagi bagi mengubati kekecewaan peminat-peminatnya dengan blook terbaharu - CEWAH.



Blook CEWAH dijual pada harga RM16.00 senaskhah (pos biasa)
Blook CEWAH dijual pada harga RM18.50 senaskhah (pos ekspress).

Bayaran boleh dibuat ke akaun berikut:
Nama: FAIZUL B. MD ASPAN
Akaun: 1143 4806 1626 (Maybank) <-- JANGAN SALAH MASUK AKAUN!! 

Kemudian, ISI BORANG ONLINE INI dan emelkan bukti pembayaran ke emel : sindiketsoljah@gmail.com dan pada subjek tulis: "CEWAH CEWAH!!"


Dapatkan blook ini cepat (sebelum semuanya sudah terlambat; anda akan menjadi seperti gila meroyan - lalu menghantar berpuluh-puluh emel kepada kami dan bertanya, "Elo enche, buku KACIP ade lagi tak, weh?"

"Itu buku tahun bile, dudeeeeeeeee!!!!!!"

12 comments:

lumachroma said...

adakah gua pembeli online pertama? ada hadiah ke tak ni?

MushroomCute@Mariea said...

Saya sudah order dan bayar... TQ. cepatlah pos..(bayar pos biasa lg mau kecoh..heheheheh)

Pet Shop Boys said...

cover cantik. Kalaulah semua buku tempatan cantik covernya macam ni....

Bukan Sepet said...

Pipi punya buku?

Huh! tak hingin aku.
(dah order, dah bayar, saja x nak pipi riak)

Yozad said...

Sudah order.. sudah bayar..

teKukur Jantan said...

pesan sudah di buat 4hari sudah.. tapi masih tiada respond kiriman..

Bukan Sepet said...

Dah order.
Dah dapat.
Dah baca.
Dah ketawa.
Dah ulas.
Dah promote.

Dah komen.

Sopek said...

ntah bila buku nak dapat ni? kamon la. ugut posmen tu suruh antar laju sikit. dah seminggu tunggu ni chor.

teKukur Jantan said...

bila nak dapat buku ni.. bukan berakar lagi tunggu, dah sampai reput makan dek anai-anai pun..

akari durranie said...

ada lagi tak ni bro??

nabilism said...

ada lgi ke..serius ni..

Runy said...

ada lagi tak buku ni?