Thursday, 28 October 2010

CACA MARBA - Sudah Terbit!

Ini mungkin blook terakhir Mat Jan! Dan macam selalu-selalu, kami cetak tak banyak. Jadi, rebutlah peluang untuk memiliki buku ini dengan kadar segera!


"Yang menarik tentang Mat Jab adalah: dia menghormati pembacanya. Dia menulis entri-entri blognya dengan ringkas dan mudah dibaca, dan kemudian, tiba-tiba, dengan mengejut, dia akan selit dengan lawak bodoh. Atau dengan lawak bijaksana, ikut mood dia. Di Internet, di mana demografik pembaca blog adalah orang muda, ketawa adalah plus point utama." - SAHARIL HASRIN SANIN, www.sharil.com

Blook "CACA MARBA" dijual pada harga RM15 senaskhah. Pos percuma untuk sampul surat biasa.

Bayaran boleh dibuat ke akaun berikut:
Nama: FAIZUL B. MD ASPAN
Akaun: 1140 1316 9352 (Maybank) <-- JANGAN SALAH MASUK AKAUN!!

Kemudian, hubungi kami melalui email dan sertakan bukti pembayaran: Emel: sindiketsoljah@gmail.com dan pada subjek tulis: NAK CACA MARBA!

[ BORANG PESANAN ]

10 comments:

famia said...

baiklah!
sayanak!

kisah Semut said...

x gaji agi huhuhu

aqli said...

dah order... bila boleh smpai ni?

Si Aizuddin said...

Terbaik.
Lawak orang dah kahwin memang catchy dalam kalangan remaja yang baru nak up.

chegu izwan said...

tuan,saya dah emailkan pesanan untuk buku CACAMARBA berserta resit tapi masih tiada maklumbalas daripada pihak tuan.

ini sedikit sebanyak membuatkan saya sedikit bimbang dengan keadaan ini.kot-kot email saya tak sampai ke,mana tau dia pekena teh tarik kan.harap pihak tuan dapat semak sama ada email saya sudah sampai ke belum ye.

azril aziz said...

Sy pun tk dapat maklum balas lg ni.

azril aziz said...

Terima kasih. Saya dh terima Caca Marba.

chegu izwan said...

saya pun dah terima!rasa stim sesangat!

Chik said...

gua pn dh order n bayar..masih belum mendengar khabar berita...huhu

JaJOL said...

ada lagi ke buku ni? nak beli.