Thursday, 11 March 2010

T Shirt Sindiket Sol-Jah (selagi stok masih ada)

RM25 sehelai [termasuk belanja pos]

Warna hitam
M (40 inci) - tinggal 5 helai
SOLD OUT

L (42 inci) - tinggal 2 helai
SOLD OUT

XL (44 inci) - tinggal 6 helai
SOLD OUT

Warna putih
XL (44 inci) - tinggal 4 helai
BERBAKI 2

Warna coklat muda
saiz kanak2 9-10 - tinggal 2 helai
BERBAKI 1

Emelkan pesanan anda kepada sindiketsoljah@gmail.com
Pada ruang 'perkara' - tulis: Spyz, gua nak beli t shirt!

*Saiz dalam inci diukur berdasarkan jarak dari bawah ketiak kanan ke ketiak kiri. :)

9 comments:

nuRul saLoma said...

dh dpt bj ni, tp ta amik gmbr lagi la..nnt ye uncle2 semua..

FioxPhrofile said...

;) diharapkan maklum balas anda secepat mungkin .. 000628146333

nazrin zaidi said...

aku nak baju ni.

kira comment ni booking la.

Sindiket Soljah said...

semua urusan melalui email soljah. harap berhubung di sana yach!

nazrin zaidi said...

oh kedekut tak bagi beli.

tak pa..tak pa

Sindiket Soljah said...

Ha ha! Bukan tak bagi beli, tapi kami lebih suka berurusan jual beli melalui email. Lebih senang bagi kami untuk memantau. Kalau berurusan di komen blog, takut terlepas pandang.

Fahamtum?

nuRul saLoma said...

ta susah pon..betol..
aku slalu deal ngan email, tada masalah pon..nk senang gtalk je..

ainyusof said...

arrr... saya musykil ni. ukuran dalam inci ke sentimeter? macam besar sangat ja, tapi teringin nak beli

mcjust.lol said...

cayaalaahhh!! siap ada model lagi tuh~ =D