Sunday, 1 November 2009

Laporan MASKARA Shorties 2009


sol-jah bersama pengarah-pengarah filem dari indonesia
dari lensa mat gunx

Jika kamu rebiu MASKARA Shorties di blog, tinggalkan link di sini. Kami akan pautkan.

al-kisahnya lah - famia huzaimatus
sekitar maskara shorties 2009 - mat gunx
video alif kacak - alif firdaus
ekspedisi ke rumah pena - zakba
maskara shorties 3 - 1 liverpool fc - mael
maskara shorties 2009 - dugongsenyum
maskara shorties 2009 edisi 31 okt: review - zone of suhaimi and world
rain - luna k
noris ali - hafiz chan



25 comments:

maEL said...

gua tak rebiu filem, gua rebiu event terus..amacam? haha..ni haa

alifstyle said...

Wah! cargas. Ini link dari saya http://cartoonrama.blogspot.com/2009/10/video-alif-kacak.html

dugongsenyum said...

http://dugongsenyum.blogspot.com/2009/11/main.html

Op said...

kalau kamu bual tentang adventure ke shorties tanpa rebiu filem pun boleh saja kongsi link di sini.

Pnut said...

http://ceritapnut.blogspot.com/2009/11/maskara-shorties-2009.html

wa pun buat jugak..
berani tengok le...

hafizshinchan said...

Aku suka bangat sama crita2 malam tu...walopon ada yang aku tak paham, maybe sebab aku bukan berjiwa seni.

Tapi taniah kepada penganjur!!!

Buat laei lain kali...tq for da food.

hafizshinchan said...

http://hafizshinchan.blogspot.com/2009/11/noris-ali.html

aku kecah-kecah skit je...

Luna said...

:)
okeh okeh~

Ajami Hashim said...

Salaam tuan tanah & suma,

klik & tonton filem gua kat sini:

KAKMIN oleh AJAMI HASHIM

[IKLAN]
juga tonton cerekarama TUNJANG SA'ADAH skrip gua punyer pada Sabtu, 14 Nov, 10mlm @ TV3! wohohoo!

Ikman said...

http://mohammadikman.blogspot.com/2009/11/maskara-shorties-tu-beb.html

Review sikit.

Papehal pun, malam tu memang sempoi la beb. Buat lagi yop. Kami datang lagi.

maPieCeoFarT said...

walaupun dibasahi hujan renyai², malam tu tetap hot dgn suma shorts yg best...

peristiwa kereta terlekat di lumpur mmg x boleh blah betul... thanx to en.azam supardi, bro pipiyapong n rakan2, kalau x sbb pertolongan kalian, berkampung di situ la jwbnya...

x serik ke maskara... xkan... =)

bijen m. said...

gua pun nak gak.
ciss.
kelik kelik dekat sini!

spyz said...

beberapa keping gambar

http://picasaweb.google.com/zypsyz/MaskaraShorties2009#

oranglidi said...

apahal pipi macam tak selesa ambik gambor tu?

daeng ramli akil said...

Majlis MASKARAShorties2009 memang bagus dari segi kepelbagaian genre karya/idea/perspektif/dan, pastinya, komitmen keluarga MASKARA yang dikepalai SiNaganaga. Syabas.

fadz said...

dah buat laporann!

nuRul saLoma said...

nak p tp jauh..

Ben said...

ALFATIHAH BISMADI BABA FUAD, Pelakon yang pegang watak BIGFOOT dalam SHORTFILM 'BILA PUNGGOK RINDUKAN BULAN?'. Beliau telah kembali kerahmatullah pagi semalam, Rabu 04/11/09 kerana sakit jantung. ALFATIHAH untuk beliau dan TAKZIAH untuk keluarganya.

Photonya di sini ;
http://www.facebook.com/photo.php?pid=748709&id=562632571&saved

sinaganaga said...

alfatihah

anak pak mail said...

al-fatihah semoga roh dicucuri rahmat.amin..

http://marikepoh.blogspot.com/2009/11/maskara-bukan-untuk-bulu-mata.html

SENJATAH said...

anak pak mail - blog kamu tak boleh nak post komen. cuba cek.

rozinorazali said...

cerita aku...
http://rozinorazali.com/v8/2009/11/terpalit-lumpur-di-maskara/

propagandaproduk said...

kami salute penganjur! jiwa independen di mata mainsteam sugguh asyik ;) kami tunggu yang seterusnya.

dugongsenyum said...

al-fatihah

geek said...

ramainya orang rebiu. paling suka rebiu oleh luna. ;)