Saturday, 13 December 2008

MASKARA: BALAK MALAYA


MASKARA BALAK MALAYA
TARIKH: 13 DISEMBER
MASA: 830 MALAM
TEMPAT: RUMAH PENA

29 comments:

Ajami Hashim said...

grafik 'pokok' tu penuhhh subtext!!!

wakakakakaa!

sinaganaga said...

Ajami,
Pokok BALAK tuuuu, wakakakakaaa...

Nik Akmal Hareez said...

ajami konker miccc!

larikkkkkkkk~~~~~
hahahahaahhaha

Irwandy said...

wahahahahahaha...aku punya tagline paling panjang..siot je..wahahahah..tergelak aku baca..hahahaha

ilovebudu said...

lawa matahari...hahaha

Jard The Great said...

=p

sinaganaga said...

Nik,
Lepas tu dia nak take over Fenomena Seni daripada Rochang Nor, ha ha.

ND,
Sardin Roll!!!! Pesan kat mak kau tau!!!! Dah lama tak rasa air tangan mak kau ni, hu hu hu.

Budu,
HA HA.

Jard,
:o

Ajami Hashim said...

yalah kannn!... kalau gua take over dpt slot bertajuk "fenomena blogger molot becok amboi! amboi! amboiii!" lepastu jemputannya semua blogger yg mulut lanchang mcm dlm blog! harusss meletup rating rtm!

errr!... ada org rtm baca blog ni? silalah war2kan kat boss produksi! wahhh ambisi!!!

deennasour said...

balak2 ni baca apa???

psst ajami :: adik beradik rtm ada lah...nak gua kasiktau bos? ahahaha

Ajami Hashim said...

deennasour ~ kau tolong cocok2 produksi fenomena buat tajuk "Blogger dan Filem ~ simbiosis atau parasitik"

ada beran? ;-)

addyaholix said...

balak-balak?

bila pulak awek-awek?

fadz said...

kenapa hidup ini tidak adil?

alifstyle said...

PESTA GAY!
YEARGHH!!

alifstyle said...

Dicadangkan semua balak pakai baju fit!

Ikhares said...

ade pesta gay le alif???

wah...tak dptla ikha join nampak gayenye...

takpe...nnti ikha hantarkan haris jd wakil...hahaha...

uncle dah naiktaraflah...da jd pengacara a.k.a pengerusi majlis pokok2 balak sedunia plak...hahaha...

Op said...

addyaholix- maskara awek-awek dah buat hujung tahun lepas. he he.

kepada semua awek-awek, kalau kalian tak datang maskara kali ni, kalian rugi besar. inilah masanya untuk lihat balak-balak malaya berkumpul di rumah pena.

Cik Zura said...

owh...mmg balak2 jerlah ni...hmmm

Danielle_Corleone said...

Gua bukan balak pun bleh datang ke?

Nik Akmal Hareez said...

bukan balak laa patut dtg tgk balak2 perform xD ekeke

misikemarikh said...

dalam majalah Forward bulan Disember ada cerita pasal Maskara Shorties! Dapatkannya sekarang!

misikemarikh said...

dalam majalah Forward bulan Disember ada cerita pasal Maskara Shorties! Dapatkannya sekarang!

coffeeHolic said...

hari tu dtg maskara, tak sempat jumpa kalian! but best, ramai gila orang.

Ajami Hashim said...

warna baju utk suma peserta & penonton sgt digalakkan memakai kaler PINK gitu! wakakaka!

Nik Akmal Hareez said...

pinkkk? @.@ mana mau carikk..akaka

Ajami Hashim said...

penyebaran maklumat sudah dimulakan @ forum.cari.com

harap maklong!

Ajami Hashim said...

PINK is the new METROSEXUAL in town katenyaa! wakakaka!

ilovebudu said...

agak agak ada kenduri daging korban tak?..nasi gulai kawah ke..hehhee

kikiEy said...

wah

kingbinjai said...

dudes, gua hescom malam ni kalo sempat gua singgah. hidup souljah! ha ha