Monday, 3 March 2008

Sol-jah ke Janda Baik

Sehari selepas MASKARA 7, pada pagi 02-03-2008, Sindiket Sol-jah ke Janda Baik untuk sesi pecah-otak. walaupun gambar-gambar di bawah anda cuma nampak kami makan, mandi dan mandi. itu hanya carmouflage. kami sebenarnya sedang membincangkan post-mortem MASKARA serta pelan-pelan tindakan dua kosong kosong lapan.


















lelaki kamera: op, vovin, tokrimau.

21 comments:

madulebah said...

Unlce,

WOW!! patut kau sibuk MMS gambar air sungai mengalir kat aku ek??

Mau kasi jeles la tu..

Taf Teh said...

Ada jumpa bidadari cun di Janda Baik?


Oh terlupa, korang semua tak ada yg hensem banget... mana mungkin boleh mencairkan hati bidadari.

saharil said...

mandi sungai berpakaian lengkap itu buat aku terkejut sket.

jiGOMorrison said...

Madu,
Sejuk wooo!!! Arus deras, sampai kau rasa batu-batu bergolek bawah badan.

Taf Teh,
Dah sampai 'syurga' pun sudah cukup baik.

Saharil,
Atas air memang la nampak macam berbaju penuh, tapi di bawah air.. ehem ehemm...
Ha ha!!

Tok Rimau said...

Terimakasih kepada Spyz yang menyedikan ration secukupnya (malah berlebihan). Perut kenyang suka hati.

Kami akan finetunekan lagi proposal sukan baru xtreme river surfing sebelum dihantar ke kementerian belia dan sukan. Badan gua lebam-lebam la.

Mat Jan said...

saharil: ha'a la. gua sorang aje yang mandi tak pakai baju (rujuk gambar ke-6). manakala Jigo pula adalah sorang aje yg mandi tak pakai seluar.

sinaganaga said...

Saharil,
Air sungainya sejuk sangat - lain kali aku nak pakai sweater.

Madu,
HA HA. Masa aku ambil gambar dan send MMS kat kau, Tok Rimau jerit, "Takde line ke, Yang!!!!"

Teh,
Lain kali aku nak bawa Farah sekali. HA HA HA.

Jig,
"Siapa punya underwear sidai kat pokok ni?" Kata makcik rumah depan sungai tu. HA HA.

Kata pakar warna, "Warna biru tak sesuai sebagai pakaian dalam untuk lelaki - kerana ia mengecutkan!"

Ha ha.

Rimau,
Bila masa lutut aku calar balar ek?

MatJan,
Sorang ja yang tidur lena kat dalam chalet. HA HA.

Rugilah hang, kami semua dapat tengok 'barang'. HA HA.

Samurai said...

Badan sakit-sakit akibat merangkak gaya Rambo dlm air yg deras gila.

Tgn lenguh sebelah akibat dari aktiviti menjatuhkan batu besar & botol air mineral dgn anak batu sebesar ibu jari.

Aku masih tetap dgn penaakulan yg Jig ingat kita nak piknik di pantai bogel, Aussie. Itu pasal dia cuma bawak spender spare saja.

Huhuhu..

Mat Jan said...

naga: mujur ada orang rakam video. jadi, dapat jugalah gua tengok 'barang', walaupun tidak secara langsung.

rugi la kalau tak tidur di chalet, kita bayar haha...

cik daun said...

tinggal bini..

pi kat janda..

bagus la tuh.. ahahahah

*Ge.. aku tak sangka aku leh terima mms.. sedangkan aku stuck di bandar diraja gagak*

jiGOMorrison said...

Daun,

Memanglah bagus, pergi Janda Baik tinggalkan bini.

Dulu, orang tua pernah pesan, "sayangkan isteri tinggal-tinggalkan, sayangkan anak tangan-tangankan" atau perempuan-perempuan sekarang suka kalau lelaki terbalikkan pesanan itu?

Ha ha!

sinaganaga said...

Matjan,
Masa rombongan ratu cantik tu lalu kat atas jambatan - kami tak sempat rakam, sebab semua tengah dok dalam air. Sori dude!

pipiyapong said...

gua masa tu konfius.apsal semua mandi pakai baju ni??
gua jadi panik nak tanggal baju ke tak. kang kalau tanggal kang orang cakap aku berlagak..dah mende badan sasa..

sinaganaga said...

Sumpah, itu bukan brand rokok aku ek! Dan pinggan2 tu pun bukan aku yang letak kat atas kereta OP ek!!!

Samurai said...

Pipi,

Aku ingat nak mandi belengging, tapi air sejuk sgt. Rasa mcm nak mandi sambil pakai sweater. Lagipun, aku jenis warak. Tutup aurat.

Naga,

Itu kereta aku. Kereta Op color hitam.

Op said...

ntah sapa makan main letak pinggan atas kereta samurai. nasib baik tak letak atas kereta aku. kalau tak, aku karate. (karate lambchop bahagi dua. besar sangat kalau satu) keh keh keh.

spyz said...

ini dinamakan mandi-manda versi hadhari he he..

lagi pun aku rasa kalau togel,
dlm gambar nnti org tak dpt beza, mana satu bonggol batu,
mana satu perut boroi
ha ha ha...

dugongsenyum said...

oit? dengar cerita sol-jah ada plan buat kejutan jeng jeng...

* azieazah * said...

Wehh dahsat la korangggg....

A t i Q a h said...

tengok gambar saya tak gelak. bila baca komen saya guling-guling. haha

hasan said...

ku terjumpa abg lan n abg gom...hahaha...